Reparatie

 

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij een Auto Service Rosenberg aan het beste adres. Martin repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Auto Service Rosenberg is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens reparatie van de auto als bij het onderhoud ervan.

Wanneer moet er een reparatie gedaan worden

Tijdens de APK zullen er eventueel reparatie punten naar bovenkomen die nodig zijn om de auto APK goed te keuren. Er kunnen tijdens de APK ook reparatie punten naar voren komen die niet nodig zijn voor keuring maar die wel belangrijk zijn om zo prettig mogelijk te rijden. 

In beide gevallen zal Martin Rosenberg altijd eerst met u overleggen wat er aan de hand is en wat u wilt laten repareren.

Niet alleen tijdens de APK komen er mogelijke reparaties naar voren, het kan ook zijn dat u in het jaar na de APK problemen met uw auto tegenkomt. Martin staat altijd voor u klaar om de auto weer goed te laten functioneren. Bent u gestrand doordat bijvoorbeeld de koppeling stuk is gegaan kunt u altijd via ANWB de auto naar Auto Service Rosenberg laten brengen. Bij auto Service Rosenberg zullen we de auto zo snel mogelijk weer maken.

 

Onze diensten Auto Service Rosenberg is een veelzijdige garage. U kunt voor al u zaken wat met de auto te maken heeft bij ons terecht