Werkplaats

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Als uw voertuig APK-gekeurd moet worden, dan gaat u naar een door de RDW erkend APK-bedrijf. Auto Service Rosenberg is een erkend APK- Keuringsstation. Martin Rosenberg is de APK-keurmeester bij deze garage. Martin ziet er op toe dat de auto weer veilig en geschikt is om de weg mee op te gaan.

Uitlezen & Diagnose

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Auto Service Rosenberg beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Onderhoud

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan alle merken auto’s en bedrijfswagens.

Onze goed opgeleide monteur Martin Rosenberg verstaat zijn vak en zorgt er graag voor dat uw wagen in topconditie blijft. Bijkomende kosten worden altijd vooraf met de klant duidelijk besproken en pas na toestemming uitgevoerd.

Reparatie

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij een Auto Service Rosenberg aan het beste adres. Martin repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Onze garage is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens de reparatie van een auto als bij het onderhoud ervan.

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw voertuig. Maar net als alle andere onderdelen van uw wagen hebben remmen last van slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties en is bovendien gevaarlijk. Geef deze belangrijke auto-onderdelen daarom de aandacht die ze verdienen en laat ze regelmatig controleren.

Aircoservice

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd.

Bandenservice

Goede banden zijn belangrijk voor het comfort en uw veiligheid. Martin geeft u graag advies welke band het meest geschikt is voor uw auto. Martin Rosenberg heeft de beschikking over moderne apparatuur om de banden te monteren en te balanceren. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de opslag van uw bandenset regelen.

 

Onze diensten Auto Service Rosenberg is een veelzijdige garage. U kunt voor al u zaken wat met de auto te maken heeft bij ons terecht